Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  
05.09.2016

Nova web struktura Kancelarije za saradnju s nevladinim organizacijama

U cilju realizacije jedne od mjera iz Akcionog Plana za Poglavlje 23 i stvaranja IT uslova za realizaciju niza mjera iz pomenutog i Akcionog plana Startegije razvoja NVO u Crnoj Gori 2014- 2016, uz podršku Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije, Službe z odnose sa javnošću i podršku Delegacije EU u Crnoj Gori kroz projekat Tehničke podrške razvoju institucionalnih mehanizama saradnje Vlade i NVO u Crnoj Gori, izrađena je nova web struktura Kancelarije.
kancelarija

kancelarija

kancelarija

Kancelarija

 

Kancelarija


Aktuelnosti

21.03.2017.

Javna rasprava povodom Nacrta zakona o slatkovodnom ribarstvu i akvakulturi

Na osnovu čl. 6 i 11 stav 1 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona („Službeni list CG“, broj 12/12), Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja daje na javnu raspravu Nacrt zakona o slatkovodnom ribarstvu i akvakulturi.

više...
20.03.2017.

Objavljen prvi Poziv za dostavljanje predloga projekata u okviru Interreg-IPA programa prekogranične saradnje za Italiju, Albaniju i Crnu Goru 2014-2020

Regija Pulja, kao Upravljačko tijelo Interreg-IPA programa prekogranične saradnje za Italiju, Albaniju i Crnu Goru 2014-2010, objavila je prvi Poziv za dostavljanje predloga projekata.

više...
16.03.2017.

K O N K U R S za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama za 2017. godinu Opštine Golubovci

Na osnovu čl. 3 i 4 Odluke o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava nevladinim organizacijama (“Sl. list CG - opštinski propisi”, br. 18/15), Komisija za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama raspisuje konkurs za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama za 2017. godinu Opštine Golubovci.

više...
16.03.2017.

Seminar o programiranju IPA (Instrument za pretpristupnu pomoć) s akcentom na srednjoročnu reviziju efekata finansijske podrške koju EU pruža Crnoj Gori

Seminar o reviziji sektorskih planskih dokumenata u kontekstu srednjoročne revizije IPA II koji organizuje Ministarstvo evropskih poslova, u saradnji sa Delegacijom Evropske unije u Crnoj Gori i uz podršku projekta Jačanje kapaciteta crnogorske uprave za proces pristupanja EU i korišćenje IPA II instrumenta, održan je 13. i 14. marta o.g. u Budvi. Učesnici seminara bili su predstavnici resornih ministarstava, struktura uključenih u sprovođenje IPA, međunarodnih finansijskih institucija i civilnog društva, a učestvovala je i predstavnica Kancelarije za saradnju s nevladinim organizacijama.

više...
16.03.2017.

Javni poziv za konsultacije povodom pripreme nacrta Zakona o priznavanju inostranih kvalifikacija za obavljanje regulisane profesije

Ministarstvo rada i socijalnog staranja je uputilo javni poziv organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima (zainteresovanoj javnosti) da se uključe u postupak pripreme nacrta Zakona o priznavanju inostranih kvalifikacija za obavljanje regulisane profesije.

više...

Multimedija